Странни неща с DSK Direct на Банка ДСК

Преди малко реших да влезна в ДСК Директ на банка ДСК и да видя какво става с  тази ми сметка там… Видях аз колко пари имам. До тук добре, но след това реших да видя извлеченията ми по сметката ( т.е какви транзакции съм правил и къде), НО какво открих .. Че просто периода от 31.12.2006 до сега ми липсва .. просто няма никакви данни … И това нямаше да го забележа, ако не бях направил вътрешна транзакция между виртуалната ми карта и разплащателната ми сметка … Просто периода от 01.01.2007 до сега ЛИПСВА, а през това време е имало транзакции, няма как да не са отчетени, но просто ги няма … липсват … Аз имам странните съмнения, че е възможно системата им да се е скапала и те да са върнали някакъв стар бекъп от нова година .. Но, ако е така защо поне не са уведомили за този проблем, и ако става така как можем да бъдем сигурни за това, което получаваме като Услуга от банката … Но преди малко им написах един меил, и утре ще пиша за развитието …

5 thoughts on “Странни неща с DSK Direct на Банка ДСК”

  1. Да бе върнали са backup от нова година …, как пък не! Да не искаш да ми кажеш, че хората си правят backup веднъж на 3 месеца???

    А по принцип най-малкото трябва да ти отчита кредитирането на сметката по повод месечна такса за поддръжка.

    При мен няма такива проблеми. Всичко си е както би трябвало.

  2. Днес ми се обадиха и ми казаха, че може да не съм виждал нищо след нова година, защото съм проверявал късно вечерта … Лично на мен не ми се струва логично, но … Важното е, че сега си виждам всичко :)

  3. Някой може ли да ми помогне..имам карта, регистрирана е на ДСКДирект, но не мога да се сетя паролата си..как мога да влязя в системата, за да си променя паролата…защото никъде не мога да намеря такава опция..предварително благодаря…

  4. Единствено в клон на ДСК може да се заяви промяна на парола. И ако не е ползван и повече от 1 година и изтриване на стария сертификат.

  5. Докато чета различните проблеми на хората и разбирасе и мите проблеми
    с банките се сетих за прочутия соц стой как е било там как нямаше безработица и как даваха на младите
    апараменти и как ги изплащаха. И ми доиде една страхотна идея въпреки че не съм икономист
    и даже съм на вие с тази материя.
    Създаване на Гражданско икономическо сдружение на Бългапите(ГИСБ).
    1. Членовете на това сдружение да имат членски (символичен) внос 1 лев на месец (ако 1 лев платят 1 милион това си е еди милион)
    2. Хора и членове които имат задерлени пари и се чудият как да ги увеличат да ги внесат срещу лихва.
    Това са начините за финансиране.
    3. Само членове от сдружението могат да теглят кредит от Гражданско икономическо сдружение на Бългапите(ГИСБ).
    4. Лихвите ще имат марж от 2 до 3 процента.
    5. Лошите кредити да се погасябат от членски (символичен) внос
    6. Процент от печабата и излишека да се подпомагат нуждаещитесе или да се даряват за благородни каузи.
    Тоба ми е идеята моля икономисти и юристи а и който с каквото може да помогне да ми помогнат да я доразвием законово и икономически(а не бандитски както прабят банките и трупат милиони и си раздават премии за милиони за наша сметка)

    Пише те ми на- zarian35@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *